Scheriproct®-tuotteet

Hoida peräpukamaoireet nopeasti

Scheriproct-valmisteita on saatavana eri muodoissa – näin saat helpotusta oireisiisi mahdollisimman nopeasti

Scheriproct® Voide

Scheriproct®-voiteen kaksivaikutteinen koostumus auttaa lievittämään peräpukamaoireita nopeasti. Käytä sitä päästäksesi eroon kutinasta, kivusta, punoituksesta, arkuudesta ja muista kiusallisista peräaukon seudun oireista, joiden aiheuttajia ovat ulkoiset ja sisäiset peräpukamat ja pinnalliset peräaukon haavaumat. Scheriproct®-voide on ilman reseptiä saatava peräpukamalääke, jonka voit hankkia lähiapteekistasi tai verkosta.

Scheriproct® Peräpuikot

Scheriproct®-peräpuikot lievittävät tulehdusta, kutinaa, turvotusta, kipua, arkuutta ja muita peräaukon seudun epämiellyttäviä tuntemuksia. Usein suositellaan hoitoon peräpuikkoja täydentämään peräpukamavoiteiden hoitoa. Lääkinnälliset peräpuikot sisältävät yhdistelmän sellaisia ainesosia, jotka vähentävät peräpukamien peräsuolessa aikaan saamaa kipua ja tulehdusta nopeasti. Scheriproct®-peräpuikot ovat ilman reseptiä saatava peräpukamalääke, jonka voit hankkia lähiapteekistasi tai verkosta.

Yhdistelmäpakkaus

Tämä tuote sisältää Scheriproct®-voiteen ja Scheriproct®-peräpuikot. Kun molempia käytetään yhdessä, oireet lievittyvät niin peräaukon sisällä kuin sen ympärilläkin. Yhdistelmähoito on kokeilemisen arvoinen erityisesti tapauksissa, joissa peräpukamavaivojen lisäksi esiintyy tulehdusta ja kutinaa (kutinaa peräaukon ympärillä). Ilman reseptiä saatava Scheriproct®-yhdistelmäpakkaus sisältää lääkkeet peräpukamien hoitoon. Voit hankkia sen lähiapteekistasi tai verkosta.