Nopea kivunlievitys!

Scheriproct® Yhdistelmäpakkaus

30g voide + 15 peräpuikkoa
  • Pakkaus sisältää 30 g:n rektaalivoiteen ja 15 peräpuikkoa
  • Peräpukamien hoitoon peräaukon ympärillä ja sisällä
  • Vähentää kipua, kutinaa ja muita peräpukamien oireita nopeasti

Tietoa tästä tuotteesta:

Tämä ainutlaatuinen tuote on kokonaisvaltainen lääkehoito, jolla peräpukamien aiheuttamia oireita peräaukossa ja sen ulkopuolella voidaan lievittää nopeasti ja kattavasti. Tätä rektaalivoiteesta ja peräpuikoista koostuvaa yhdistelmää kannattaa kokeilla erityisesti tapauksissa, joissa peräpukamavaivojen lisäksi esiintyy tulehdusta ja punoitusta peräaukon ympärillä. Näissä tapauksissa Scheriproct-peräpuikkoja käytetään sisäisesti ja Scheriproct-voidetta levitetään helpottamaan peräaukkoa ympäröivän ihoalueen oireita.

Käyttöohjeet:
Käytä tätä lääkettä juuri siten kuin tässä selosteessa on kuvattu tai kuin lääkäri tai apteekkihenkilökunta ovat neuvoneet. Tarkista ohjeet lääkäriltä tai apteekista, jos olet epävarma. Scheriproct® Neo -valmistetta tulisi käyttää ulostamisen jälkeen. Ennen Scheriproct®-valmisteen käyttöä peräaukon seutu on puhdistettava huolellisesti. Hoitoa ei pidä lopettaa liian aikaisin, vaikka oireet yleensä helpottuvatkin nopeasti. Oireiden uusiutumisen estämiseksi Scheriproct®-hoitoa pitää jatkaa pienempää annosta käyttäen ainakin viikon ajan, vaikka oireet olisivat jo hävinneet kokonaan. Scheriproct®-hoito ei saa kuitenkaan kestää yli 4 viikkoa.

Scheriproct®-voide 30g
Rektaalivoidetta käytetään yleensä kaksi kertaa päivässä, ensimmäisenä hoitopäivänä jopa neljä kertaa päivässä. Oireiden lievittyessä riittää usein annostus kerran päivässä.
Scheriproct®-peräpuikot x15
Yksi peräpuikko viedään syvälle peräsuoleen kerran päivässä. Hyvin kivuliaissa tapauksissa ensimmäisenä hoitopäivänä 1 peräpuikko kaksi tai kolme kertaa päivässä. Oireiden helpottuessa riittää usein 1 peräpuikko joka toinen päivä.

Vaikutus
Scheriproct®-valmisteen vaikuttavat aineet ovat prednisoloni, joka on tulehdusta hoitava kortikosteroidi, ja sinkokaiini, joka on kipua lievittävä puudute. Scheriproct® on tarkoitettu lyhytaikaiseen hoitoon. Sen avulla vaiva helpottuu nopeasti jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta hoitoa on silti jatkettava ainakin viikon ajan uusiutumien välttämiseksi. Jos et huomaa lainkaan paranemaa 2–3 viikossa tai jos oireet pahenevat, ota yhteyttä lääkäriin.

Lataamalla pakkausselosteen saat lisätietoja siitä, miten Scheriproct®-yhdistelmävalmistetta käytetään.

Saatavana
myös voiteena


Kuinka nopeasti vaikutus alkaa?

Oireet alkavat yleensä korjautua nopeasti johtuen lääkkeen kaksivaikutteisesta koostumuksesta: paikallispuudute ja kortikostiroidi lievittävät kipua, vähentävät tulehdusta ja ehkäisevät kutinaa ja allergiaa.

Scheriproct-valmisteen säilyttäminen?

Säilytä Scheriproct-voidetta alle 25°C lämpötilassa.
Säilytä Scheriproct-peräpuikkoja jääkaapissa (2°C – 8°C).

Mistä voin ostaa Scheriproct-hoitotuotteita?

Scheriproct on ilman reseptiä saatava lääke, jonka voi helposti ostaa lähimmästä apteekista tai tilata verkosta, joten asia on mahdollista hoitaa huomiota herättämättä.

Etkö vieläkään löydä etsimääsi?
Selaa asiantuntija-ohjeitamme.