Nopea kivunlievitys!

Scheriproct® Voide

30 g
  • Kipua lievittävä ja tulehdusta helpottava vaikutus
  • Sinkokaiini-puuduteaineen ansiosta voide vaikuttaa nopeasti lievittäen kipua ja kutinaa

Peräpukamien ja peräaukon haavaumien aiheuttamat ikävät oireet voivat tuntua lannistavilta, mutta Scheriproct-voiteen avulla nopea lievitys on lähempänä kuin ehkä ajatteletkaan.

Tietoa tästä tuotteesta:

Scheriproct®-voiteen tehokas puudutusaineen ja kortikosteroidin yhdistelmä hoitaa peräaukon epämiellyttäviä tuntemuksia lievittäen kipua ja vähentäen tulehdusta samanaikaisesti. Se on auttanut ihmisiä peräaukon vaivojen hoidossa jo yli 50 vuoden ajan. Scheriproct® helpottaa oireita tehokkaasti ja tukee paranemisprosessia.

Käytä Scheriproct®-voidetta lievittämään peräaukon kutinaa, turvotusta, kipua, tulehdusta ja arkuutta. Voidetta voi ostaa ilman reseptiä useimmista apteekeista samoin kuin verkosta. Peräaukon sisäisen kutinan ja kivun hoidossa voit halutessasi käyttää voidetta yhdessä Scheriproct®-peräpuikkojen kanssa. Muista: mitä nopeammin aloitat, sitä helpommin peräpukamien hoito onnistuu!

Käyttöohjeet
Scheriproct®-valmisteen käyttö on helppoa: yleensä pari hoitokertaa päivässä riittää, mutta ensimmäisenä hoitopäivänä voit käyttää voidetta neljä kertaa, jos tarpeen. Kun oireet ovat helpottuneet, voiteen käyttö kerran päivässä riittää yleensä oikein hyvin. Hoito ei saa kestää 4 viikkoa pitempään.

Ennen kuin käytät voidetta, pese kädet ja puhdista ja kuivaa peräaukko sekä sitä ympäröivä iho varovasti.

Jos käytät Scheriproct® Voidetta peräaukon ympärillä: Purista putkilosta pieni nokare voidetta sormesi päähän, ja levitä voide peräaukon sisään ja peräaukkoa ympäröivään ihoon. Levitä voidetta varoen ja hankaamista välttäen, sillä iho voi ärtyä hankaamisesta. Jos peräpukamat ovat työntyneet esiin, voitele niitä voiteella reilusti ja työnnä ne sitten huolellisesti takaisin peräaukkoon.

Jos käytät Scheriproct®-voidetta peräaukon sisällä: Kierrä erillinen muovikanyyli voideputkilon suulle ja purista putkiloa niin, että kanyyli täyttyy voiteella. Työnnä sitten kanyyli kokonaan peräaukkoosi, ja vedä se pois puristaen putkiloa samalla kevyesti. Puhdista kanyyli annettujen ohjeiden mukaan jokaisen käyttökerran jälkeen.

Lataamalla pakkausselosteen saat lisätietoja siitä, miten Scheriproct®-voidetta käytetään.

Vaikutus
Scheriproct-voiteen vaikuttavat aineet ovat prednisoloni, joka lievittää tulehdusta ja sinkokaiini, joka on kipua lievittävä puudute. Scheriproct®-voide on tarkoitettu lyhytaikaiseen hoitoon. Sen avulla vaiva helpottuu nopeasti jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta hoitoa on silti jatkettava ainakin viikon ajan uusiutumien välttämiseksi.1 Jos et huomaa lainkaan paranemista 2–3 viikossa tai jos oireet pahenevat, ota yhteys lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen.

Viittaukset

  1. Scheriproct® pakkausseloste

Saatavana myös
peräpuikkoina


Mitä Scheriproct-voidepakkaus sisältää?

Scheriproct-voide on väritön tai kellertävä voide, joka toimitetaan 30 g:n putkilossa. Pakkauksessa on mukana erillinen muovikanyyli.

Miten Scheriproct-peräpuikkoja käytetään?

Tavanomainen hoitoannos on yksi peräpuikko päivässä. Vie peräpuikko peräaukkoon mieluiten jokaisen ulostamiskerran jälkeen. Jos olosi on kuitenkin hyvin vaikea, vie peräpuikko paikalleen hoidon alussa 2-3 kertaa päivässä.

Voiko Scheriproct-voidetta ja Scheriproct-peräpuikkoja käyttää yhdessä?

Scheriproct-voidetta ja Scheriproct-peräpuikkoja voidaan käyttää yhdessä oireiden lievittämiseen peräaukossa ja sen ympäristössä. Levitä voidetta peräaukon seudulle ja työnnä peräpuikko peräaukon sisään. Yhdistelmähoito auttaa lievittämään sisäisten peräpukamien aiheuttamia oireita peräsuolessa hoitaen samalla myös peräaukon ihottumaa tai peräaukon haavaumia.

Etkö vieläkään löydä etsimääsi?
Selaa asiantuntija-ohjeitamme.