Nopea kivunlievitys!

Scheriproct® Peräpuikot

10 peräpuikkoa
  • Kipua lievittävä ja tulehdusta hoitava vaikutus
  • Sinkokaiini-puuduteaineen ansiosta voide vaikuttaa nopeasti lievittäen kipua ja kutinaa
  • Yksi peräpuikko päivässä riittää

Jos kärsit peräpukamien tai peräaukon haavaumien aiheuttamasta kivusta ja kutinasta, Scheriproct-peräpuikot voivat olla avuksi.

Tietoa tästä tuotteesta:

Scheriproct®-peräpuikkojen koostumus on kaksitehoinen: ne sisältävät sekä puuduteainetta että kortikosteroidia, jotka lievittävät kipua ja vähentävät tulehdusta samanaikaisesti ja tehokkaasti. Tämä vaikuttava yhdistelmä on auttanut ihmisiä pääsemään eroon peräpukamaoireista yli 50 vuoden ajan, ja hoito tällä yhdistelmällä tehoaa peräaukon kutinaan, turvotukseen, kipuun, tulehdukseen ja arkuuteen.

Scheriproct®-peräpuikkoja voi ostaa ilman reseptiä useimmista apteekeista samoin kuin verkosta. Niitä on saatavana myös Kombi-yhdistelmäpakkauksessa yhdessä Scheriproct®-voiteen kanssa, jolloin molempien eduista voi hyötyä samanaikaisesti. Muista, että mitä nopeammin ryhdyt hoitamaan oireita, sitä todennäköisemmin ne häviävät!

Käyttöohjeet:
Jotta kipu ja kutina helpottaisivat nopeasti, aseta yksi Scheriproct® Peräpuikko syvälle peräsuoleen joka päivä. Jos oireesi ovat vaikeita, voit suurentaa annosta siten, että käytät hoidon alussa kaksi tai kolme peräpuikkoa päivässä. Kun olosi alkaa helpottua, voit vähentää annosta siten, että käytät yhden peräpuikon joka toinen päivä.

Peräpuikot pehmenevät usein lämpimässä, minkä vuoksi ne pitää säilyttää jääkaapissa. Jos peräpuikko on pehmennyt, laita se kylmään veteen 30 minuutiksi ennen suojakääreen avaamista. Paras aika peräpuikon asettamiseen on suolen tyhjentämisen jälkeen. Pese ensin kädet ja peräaukon seutu, ja painele se kuivaksi hankaamatta. Ota sitten peräpuikko kääreestä ja työnnä se varovasti peräaukkoon. Peräpuikon asettaminen voi olla helpompaa kyykkysillään tai siten, että seisot lattialla toinen jalka tuolille asetettuna. Voit myös maata kyljelläsi toinen jalka koukussa ja toinen suorana. Istu tai makaa sitten paikoillasi noin 15 minuutin ajan, jotta peräpuikko saa sulaa rauhassa.1

Lataamalla pakkausselosteen saat lisätietoja siitä, miten Scheriproct-peräpuikkoja käytetään.

Vaikutus
Lääkärit suosittelevat peräpukamien hoitoon usein peräpuikkoja, koska niistä lääke imeytyy peräsuoleen helposti ja tehokkaasti.2 Scheriproct® Peräpuikot sisältävät kahta vaikuttavaa ainetta, prednisolonia (kortikosteroidi) tulehduksen lievittämiseen ja sinkokaiinia (puudute) kivun vähentämiseen. Peräpuikot on tarkoitettu lyhytaikaiseen hoitoon. Niiden avulla vaiva helpottuu nopeasti, mutta silti hoitoa on silti jatkettava ainakin viikon ajan uusiutumien välttämiseksi. Jos et huomaa lainkaan paranemaa 2–3 viikossa tai jos oireet pahenevat, ota yhteys lääkäriin tai muuhun terveydenhuollon ammattilaiseen.

Viittaukset

  1. https://www.nhs.uk/medicines/hydrocortisone-for-piles-and-itchy-bottom/ 2020-10-31
  2. https://www.europeanreview.org/wp/wp-content/uploads/438.pdf 2020-10-31

Saatavana
myös voiteena


Kuinka nopeasti vaikutus alkaa?

The symptoms usually improve quickly due to the dual action formula with local anesthetic and corticosteroid which provide pain relief as well as anti-inflammatory, anti-itch and anti-allergic effect. hejsan

Miten Scheriproct-peräpuikkoja käytetään?

Tavanomainen hoitoannos on yksi peräpuikko päivässä. Vie peräpuikko peräaukkoon mieluiten jokaisen ulostamiskerran jälkeen. Jos olosi on kuitenkin hyvin vaikea, vie peräpuikko paikalleen hoidon alussa 2-3 kertaa päivässä. hej

Voiko Scheriproct-voidetta ja Scheriproct-peräpuikkoja käyttää yhdessä?

Scheriproct-voidetta ja Scheriproct-peräpuikkoja voidaan käyttää yhdessä oireiden lievittämiseen peräaukossa ja sen ympäristössä. Levitä voidetta peräaukon seudulle ja työnnä peräpuikko peräaukon sisään. Yhdistelmähoito auttaa lievittämään sisäisten peräpukamien aiheuttamia oireita peräsuolessa hoitaen samalla myös peräaukon ihottumaa tai peräaukon haavaumia.

Etkö vieläkään löydä etsimääsi?
Selaa asiantuntija-ohjeitamme.